Tuesday, June 6, 2017

Braces part 2.1

Setelah seminggu tunggu call dari Medissa clinic. Last2 aku tak de jugak call. Aku pun call la. Maybe diorang dah kasi doctor tapi doctor bizi kot.

Aku call, pastu diorang kat diorang call balik.

Dalam 3.15pm diorang call untuk set appointment sebab gigi aku layak untuk pakai braces. Gila macam interview. So next week hari Selasa aku pegi clinic Medissa untuk moulding gigi aku nih dengan scalling.

Tapi aku dah buat scalling. Tak tau la kalau diorang nak buat lagi ke kan. Buat lah apa yang patut doctor.

Since hari Sabtu aku and Angah tidor hotel sebab umah tak ada air. Semalam Angah tanya aku lagi kenapa aku nak pakai braces. Untuk self confidence ke?

Aku cakap aku nak gigi aku rata. Memang pun tapi dalam hati memang sebab nak gigi aku rata and cantik macam Angah. Lagipun bracess tu cute. Ntah lah. Memang teringin nak pakai. Antara keinginan nak pakai braces dengan nak pegi holiday, aku lagi nak pakai braces.

So back to the topic, ni baru appointment untuk mouding. Lets see la drama apa masa moulding tu nanti.


No comments: